Nevedo - Dixhital Marketing Agjenci

SHERBIMET TONA

Marketingu i Performancës
STRATEGJIA DIGJITALE

Auditimi Digital, zhvillimi dhe zhvillimi i strategjive digjitale

Marketingu i motorëve të kërkimit

Ngritja dhe kontrollimi i fushatave të SEA për Google dhe Bing

Optimizimi i motorëve të kërkimit

KËRKO OPTIMIZIM

KONVERTIMI-Optimization

Kryerja e testeve të përdorshmërisë dhe optimizimi i vazhdueshëm i faqes së uljes

përmbajtje-marketing

Filloi me gjetjen e një teme, përmes krijimit të përmbajtjes për të mbjellë

MARKETINGIN E PARTNERIT

Përcaktimi dhe menaxhimi i programeve shoqëruese në bazë të performancës

MEDIAT SOCIALE

Zbatimi dhe mbështetja e paraqitjeve të mediave sociale dhe zhvillimi i APP

ANALIZA & RAPORTIMI

Konfigurimin, ndjekjen dhe raportimin e performancës

RRETH NEVEDO

Nevedo përbëhet nga ekspertë të marketingut digjital me përvojë të gjerë në të gjitha kanalet
Rritja e performancës!

Nevedo zhvillon zgjidhje individuale për kanalet tuaja të marketingut online! Qëllimi ynë është të krijojmë një situatë të favorshme dhe të ndërtojmë sukses afatgjatë dhe të qëndrueshëm. Shërbimet tona janë modulare, në mënyrë që të mund t'i qasemi projekteve individuale hap pas hapi, veçanërisht në fillim të një bashkëpunimi. Ne kemi përvojë të thelluar në çdo kanal të marketingut online dhe mund të rrisim shikueshmërinë tuaj digjitale në afat të gjatë. Kërkoni ofertën tuaj tani!

 • Konsulencë

  Ne zhvillojmë koncepte dhe strategji dhe ju këshillojmë çdo hap të rrugës!

 • ZBATIMI OPERATIV

  Ne implementojmë strategji të zhvilluara drejtpërsëdrejti dhe rrisim përmes performancës!

 • PUNËTORI

  Durch unsere Seminare unterstützen wir Sie beim Aufbau von Inhouse Know-How.

 • Menaxhimi i Interims

  Bei ausgewählten Kunden und Partnern unterstützen wir den Aufbau von Know-How durch Expertise Vorort!

Ekipi ynë

Ekipi ynë përbëhet nga konsulentë dixhital të marketingut me përvojë
Daniel Lehmann
Daniel Lehmann
Geschäftsführer
Daniel Lehmann është Partner Menaxhues i Nevedo GmbH. Më parë, ai shërbeu si Shef i Marketingut të Performancës në kompaninë digjitale Holtzbrinck “tutoria” dhe si Shef i SEO në agjencinë iCrossing. Daniel Lehmann filloi karrierën e tij në “AutoScout24” në mjedisin e punës digjitale.
Maik Schmidt
Maik Schmidt
Head of Online Marketing
Maik Schmidt është përgjegjës për fushën e marketingut online në Nevedo GmbH. Ai ka 12 vjet përvojë të shëndoshë të marketingut digjital. Stacionet e tij profesionale ishin u.a. McKinsey, Booming GmbH (ProSiebenSat.1 Group) dhe më së fundi si drejtues SEO në Sixt Leasing AG.
Dr.Árpád Kanozsay
Dr.Árpád Kanozsay
Senior Digital Consultant
Johannes Pogiba
Johannes Pogiba
External Digital Consultant
Moritz Zachris
Moritz Zachris
External Digital Consultant
Elisabeth Baumann
Elisabeth Baumann
Digital Consultant

Që u thonë klientëve tanë

Ne vlerësojmë një besnikëri të afërt të konsumatorëve!