Nevedo - Digital Marketing

НАШИТЕ УСЛУГИ

перформанси маркетинг
ДИГИТАЛНА СТРАТЕГИЈА

Дигитална ревизија, развој и развој на дигитални стратегии

Пребарување моторот маркетинг

Поставување и контрола на кампањите за СОЖС за Google и Bing

Оптимизација на пребарувачи

ОПТИМИЗАЦИЈА НА ПРЕБАРУВАЊЕ

Пренамена-ОПТИМИЗАЦИЈА

Спроведување тестови за употребливост и континуирана оптимизација на целните страници

СОДРЖИНА-МАРКЕТИНГ

Започна со наоѓање на тема, преку креирање на содржини до сеење

ПАРТНЕР МАРКЕТИНГ

Поставување и управување со придружните програми на основа на изведба

СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ

Имплементација и поддршка на настаните во социјалните медиуми и развојот на АПП

АНАЛИТИКА И ИЗВЕСТУВАЊЕ

Поставување, следење и известување за изведбата

ЗА НЕВЕДО

Неведо се состои од експерти за дигитален маркетинг со долгогодишно искуство во сите канали
Подобрување на ефикасноста!

Неведо развива индивидуални решенија за вашите онлајн маркетинг канали! Нашата цел е да создадеме ситуација со која ќе победиме и да изградиме долгорочен, одржлив успех. Нашите услуги се модуларни, така што чекор по чекор можеме да се справиме со поединечни проекти, особено на почетокот на соработката. Имаме опсежно искуство во секој онлајн маркетинг канал и може да ја зголеми вашата дигитална видливост на долг рок. Барајте ја вашата понуда сега!

 • КОНСАЛТИНГ

  Ние развиваме концепти и стратегии и ве советуваме на секој чекор од патот!

 • ОПЕРАТИВНА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА

  Ние директно ги имплементираме развиените стратегии и ги зголемуваме преку перформанси!

 • РАБОТИЛНИЦИ

  Durch unsere Seminare unterstützen wir Sie beim Aufbau von Inhouse Know-How.

 • Интермисија

  Bei ausgewählten Kunden und Partnern unterstützen wir den Aufbau von Know-How durch Expertise Vorort!

НАШАТА ТИМ

Нашиот тим се состои од искусни консултанти за дигитален маркетинг
Daniel Lehmann
Daniel Lehmann
Geschäftsführer
Даниел Леман е управен партнер на Nevedo GmbH. Претходно, тој служел како директор за изведба на маркетинг во Holtzbrinck дигиталната компанија “Туториа” и како шеф на оптимизација во агенцијата iCrossing. Даниел Леман ја започна својата кариера во “AutoScout24” во дигиталната работна средина.
Maik Schmidt
Maik Schmidt
Head of Online Marketing
Maik Schmidt е одговорен за областа за онлајн маркетинг на Nevedo GmbH. Тој има 12 години звук на дигитален маркетинг искуство. Неговите професионални станици беа у.а. McKinsey, Booming GmbH (ProSiebenSat.1 група) и неодамна како SEO води во Sixt Leasing AG.
Dr.Árpád Kanozsay
Dr.Árpád Kanozsay
Senior Digital Consultant
Johannes Pogiba
Johannes Pogiba
External Digital Consultant
Moritz Zachris
Moritz Zachris
External Digital Consultant
Elisabeth Baumann
Elisabeth Baumann
Digital Consultant

Тоа е она што нашите клиенти велат

Ја цениме лојалноста на клиентите!